Vacature

zelfstandig timmerman

 

In verband met uitbreiding van onze werkzaamheden hebben wij een vacature voor een zelfstandig timmerman. 

Als timmerman ben je verantwoordelijk voor het totale proces van de productie en plaatsing van  prachtige projecten. Dit gaat om projecten in de tuin, maar ook steeds vaker bouwprojecten. Je kan hierbij denken aan maatwerk tuinhuizen, een prachtige afdak of poorten op maat.  Ook gaat het om grotere projecten voor bouwbedrijven als garages en bijgebouwen. Goede maatvoering is hierbij essentieel.

 

Het is belangrijk dat je zowel zelfstandig als in  klein teamverband kan werken. Samen zet je telkens een mooi resultaat voor de klant neer! We zijn op zoek naar een accurate timmerman die praktisch en oplossingsgericht is ingesteld.

 

Competenties:

      ·        Ervaring als timmerman in houtwerk of bouw is een pre.

      ·        Bekend met het maatvoeren van bouw gerelateerde onderdelen.

      ·        Gaat systematisch en nauwkeurig te werk.

      ·        In bezit van rijbewijs B (E).

     

     Stuur je motivatie naar info@hsvessem.nlBellen met Rik Groenen(0497 59 1720) voor vragen en informatie wordt gewaardeerd

Vacature

Montage medewerker 

 

 

Momenteel hebben wij een vacature voor een montage medewerker tuinhuizen. Heb jij ervaring met maatvoering en maak je graag mooie dingen? Solliciteer dan bij ons voor een leuke functie waarbij je samen lekker buiten aan het werk bent aan de mooiste projecten. 

 

Als montage medewerker monteer je tuinhuizen,  bergingen en overkappingen. Maar ook het afhangen van poorten, het plaatsen van schuttingen op locatie behoren tot het takenpakket. Je hebt bouwkundig of technisch inzicht,  weet van aanpakken en bent klantvriendelijk.  

 

Competenties:

·         Ervaring in de bouw of groenvoorziening is een pluspunt.

      ·         Goed kunnen werken in teamverband.

      ·         In het bezit van rijbewijs B (E)

     

     Stuur je motivatie naar info@hsvessem.nlBellen met Rik Groenen(0497 59 1720) voor vragen en informatie wordt gewaardeerd

Over ons 

Hout- en schuttingbouw Vessem is al jaren het aangewezen adres voor uw schutting, tuinhuis en overkapping. Wij maken maatwerk. Ieder product wordt afgestemd op uw wensen en behoeften. En uiteraard op de specifieke mogelijkheden in uw tuin. Naast maatwerk staat kwaliteit en duurzaamheid bij ons voorop. Daarom werken we met de beste materialen. Ook wordt al ons hout op duurzame en milieubewuste wijze geïmpregneerd.

 

Hout- en Schuttingbouw Vessem levert aan particulieren en bedrijven. Ook werken we samen met verschillende hoveniers en bouwbedrijven, om samen tot het beste resultaat te komen. Bij nieuwbouwprojecten worden we regelmatig gevraagd om schuttingen, tuinhuizen of bergingen te plaatsen bij alle op te leveren woningen. Zo wordt de eenheid in de buurt bewaard. 

 

In 2006 is Koos Quirijnen samen met zijn familie trotse eigenaar van Hout- en schuttingbouw Vessem. Een echt familiebedrijf is het dus. Als timmerman weet Koos als geen ander hoe hij maatwerk kan leveren. Met oog voor detail en passie voor de zaak.
 

  


Route

Privacyverklaring

Download
Privacyverklaring
download hier onze privacyverklaring.
privacy verklaring.pdf
Adobe Acrobat document 273.0 KB