Vacature

Schuttingbouwer 

 

Momenteel hebben wij een vacature voor een schuttingbouwer. Heb jij ervaring in de bouw en maak je graag mooie dingen? Solliciteer dan bij ons voor een leuke functie waarbij je samen lekker buiten aan het werk bent aan de mooiste projecten. 

 

Als schuttingbouwer ga je in teamverband schuttingen plaatsen. Maar ook het afhangen van poorten, het plaatsen van tuinhuisjes en standaard bergingen behoren tot het takenpakket. Je hebt bouwkundig of technisch inzicht,  weet van aanpakken en bent klantvriendelijk.  

 

Competenties:

·         Ervaring in de bouw of groenvoorziening is een pluspunt.

      ·         Goed kunnen werken in teamverband.

      ·         Geen 8.00 tot 17.00 mentaliteit.

      ·         In het bezit van rijbewijs B (E)

     

     Stuur je motivatie naar info@hsvessem.nl 

Over ons 

Hout- en schuttingbouw Vessem is al jaren hét aangewezen adres voor uw schutting, tuinhuis en overkapping. Wij maken maatwerk. Ieder product wordt afgestemd op uw wensen en behoeften. En uiteraard op de specifieke mogelijkheden in uw tuin. Naast maatwerk staat kwaliteit en duurzaamheid bij ons voorop. Daarom werken we met de beste materialen. Ook wordt al ons hout op duurzame en milieubewuste wijze geïmpregneerd.

 

Hout- en Schuttingbouw Vessem levert aan particulieren en bedrijven. Ook werken we samen met verschillende hoveniers en bouwbedrijven, om samen tot het beste resultaat te komen. Bij nieuwbouwprojecten worden we regelmatig gevraagd om schuttingen, tuinhuizen of bergingen te plaatsen bij alle op te leveren woningen. Zo wordt de eenheid in de buurt bewaard. 

 

In 2006 is Koos Quirijnen samen met zijn familie trotse eigenaar van Hout- en schuttingbouw Vessem. Een echt familiebedrijf is het dus. Als timmerman weet Koos als geen ander hoe hij maatwerk kan leveren. Met oog voor detail en passie voor de zaak.  

  


Route

Privacyverklaring

Download
Privacyverklaring
download hier onze privacyverklaring.
privacy verklaring.pdf
Adobe Acrobat document 273.0 KB