Schutting

Bent u op zoek naar een hoge kwaliteit schutting van vuren hout? Wilt u een bijzondere schutting of heeft u iets speciaals gezien? Wij werken met vele verschillende materialen waardoor bij ons alles mogelijk is. Het hout wat we gebruiken wordt altijd geïmpregneerd waardoor het weerbestendig is. Wij fabriceren de schuttingen zelf in onze eigen timmerwerkplaats en zorgen ervoor dat uw schutting jaren mee gaat. Kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons voorop. 

 

Ook tuinpoorten leveren wij in vele verschillende vormen en soorten. Een prachtige open tuinpoort van hout? Of een tuinpoort in het model van de schutting. Zelfs stalen tuinpoorten hebben wij prachtig verwerkt in de schutting. Hieronder vind u vele foto's ter inspiratie. 

 

Onze schuttingen en tuinpoorten worden vervaardigd in diverse materialen. Passend bij uw huis en tuin. Naast hout, werken we bijvoorbeeld met staal, beton en metselwerk. Ook een combinatie met natuurlijke begroeiing behoort tot de mogelijkheden. 

 

Heeft u een schutting gezien die u graag wil? U kunt ons mailen hoeveel meter schutting u nodig heeft en een foto. Als u ook uw adresgegevens erbij vermeld, maken wij graag een vrijblijvende prijsopgave. U kunt natuurlijk ook altijd even langskomen.