Tuinhout 

Als je een project in de tuin wil realiseren kun je altijd de keuze maken om dit door ons te laten plaatsen of om dit zelf te doen. ook voor kleinere klussen kun je bij ons terecht voor hoge kwaliteit geïmpregneerd tuinhout, beton en hang- en sluitwerk. 

Hieronder vind je meer informatie over de verschillende soorten hout die we leveren en ook over de overige materialen. 

 

Vuren 

 

Ons vuren hout is midden- Europees vuren hout wat goed geïmpregneerd wordt. Het impregneren van het hout gebeurt onder hoge druk en natuurlijk milieubewust ( vrij van chroom, zink en arseen). Na het impregneren wordt het hout nog eens extra behandeld met Ultrawood 5 wax. Door deze behandeling wordt er een waxlaag aangebracht waardoor het hout beter beschermd wordt tegen vocht, scheuren, splijten en kromtrekken. Tevens zorgt de Ultrawood behandeling voor een langer kleurbehoud. Wij leveren planken, balken en ook ronde palen van vuren hout in verschillende diktes en lengtes.  

 

 Hardhout

 

Wij leveren hardhout in verschillende afmetingen. Dit hout is herkenbaar aan de prachtige rode kleur en de groeven die je meestal in het hout ziet. Het hout verkleurd door de weersinvloeden naar een mooie grijze kleur. 

Dit hout is van zichzelf uitermate weersbestendig. 

 

Douglas

 

Douglas hout is een duurzame en prachtige houtsoort. Het heeft een mooie kleur wat vergrijst. Het is momenteel een van de meest gebruikte houtsoorten voor in de tuin. Wij leveren douglas hout in verschillende afmetingen. Zowel planken als palen en balken. Rabat hout is ook mogelijk van douglas, hiermee kun je prachtige projecten realiseren. 

Het is ook mogelijk om het douglas hout op kleur te laten impregneren. Bijvoorbeeld grijs of groen geïmpregneerd. Hierdoor kunnen we vele verschillende stijlen realiseren. 

Staal 

 

Hout en staal is een erg mooie combinatie. Wij hebben vele projecten gerealiseerd met staal en zijn hier heel ervaren in. Heeft u een idee opgedaan om met deze materialen te werken? informeer bij ons naar de mogelijkheden.

 

 

Beton

 

Bij onze schuttingen werken we veel met beton. Betonpalen om de schutting te zetten en betonplaten onder de schutting. Voor stevigheid, het bepalen van de goede hoogte en ook voor bescherming tegen vocht. U heeft de keuze uit grijs of antraciet beton. Ook leveren wij gladde betonpalen in verschillende kleuren. 

 

Hang- en sluitwerk

 

Onze poorten worden afgewerkt met degelijk hang- en sluitwerk. Hierbij is het mogelijk om te kiezen voor gewone klinken, maar ook een robuustere afhanging is mogelijk.  Trendhout

 

Trendhout ontwikkelt, produceert en levert een exclusief programma aan tuinproducten. Maak kennis met de combinatie van exclusiviteit, kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid. Voor het assortiment wordt gebruik gemaakt van hout dat afkomstig is uit goed beheerde bossen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Woodvision

 

Woodvision vindt dat iedereen moet kunnen genieten van het buitenleven. Daarom ontwikkelen en produceren zij het beste en mooiste tuinhout om lekker buiten te kunnen leven. Jaarlijks komen zij met nieuwe producten en toepassingen. Zodat u volop kunt genieten van de nieuwste trends op het gebied van buitenleven. 

 

Waterschoot 

 

De firma Waterschoot in Casteren zorgt voor het goed impregneren van het hout wat we leveren. 

Zij zorgen voor milieubewust en kwalitatief hoogwaardig impregneren. Met name de Ultrawood waslaag die wordt aangebracht zorgt voor bescherming en kleurbehoud van het hout.